Nationale shoppingdag modeshow markt

Een prachtig zonnige namiddag bracht veel volk op de been in Deinze, wij waren op deze namiddag present op de markt om de modeshow te bekijken. Heel veel volk zag dat het goed was en de ‘mannequins’ genoten met volle teugen met hun eerste stappen op de rode loper.

Modeshow Markt Nationale Shoppingdag

De blikvanger was de rode loper die van aan het midden van de markt tot aan het Congoplein werd uitgerold, om en bij de 250 meter, de mannequins liepen een halve kilometer op de rode loper op de markt.

19 handelszaken lieten hun mooiste outfits zien. De mannequins werden vandaag vervangen door mensen uit onze regio, veel mensen herkenden hen op de rode loper wat leuke reacties uitlokte. Na de modeshow kon je meegenieten van de covergroep ‘Out of Service’. Er waren maar liefst 64 winkels open in Deinze deze zondag, die hun deuren openden op deze zonnige namiddag.

Bekijk ons klein Facebook album hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...