Project ‘Thomas naar Rio 2016’ schiet uit de startblokken

In 2012 kon meerkamper Thomas Van der Plaetsen rekenen op de overweldigende en enthousiaste steun van zijn thuisstad Deinze tijdens zijn voorbereiding op de Olympische Spelen van Londen. Ook voor de Spelen van Rio 2016 blijven de stad Deinze en atletiekclub Deinze de talentvolle meerkamper ondersteunen en worden er in het kader van het project ‘Thomas naar Rio 2016’ diverse stappen ondernomen. Zo wordt er op donderdag 15 oktober 2015 een benefietdiner georganiseerd in restaurant D’Hulhaege, in aanwezigheid van Thomas Van der Plaetsen en voormalig atleet Cédric Van Branteghem. Inschrijven kan via [email protected] voor € 75 per persoon, tot 12 oktober.

Thomas naar Rio 2016

In 2014 werd de piste van atletiekclub Deinze volledig vernieuwd en werd er onder meer een gloednieuwe polsstokstand voorzien voor atleten van het allerhoogste niveau. Binnenkort scharen het stadsbestuur van Deinze, atletiekclub Deinze en atleten managementbureau Wafel Sports Management zich achter een nieuw event. Op donderdag 15 oktober 2015 organiseren ze in restaurant D’Hulhaege een benefietdiner ten voordele van de Olympische voorbereiding van Thomas Van der Plaetsen. De atleet en zijn entourage, alsook peter van het project Cédric Van Branteghem, zullen die avond aanwezig zijn voor een babbel en een drink. Tijdens het buffet wordt de verkoop van enkele kunstwerken voorzien die speciaal voor deze avond werden ontworpen. De avond wordt afgesloten met een veiling waarbij enkele unieke memorabilia uit het atletiekjaar 2015 geveild worden. Je kan deze unieke avond bijwonen voor € 75 per persoon. Inschrijven voor het benefietdiner kan tot en met maandag 12 oktober via [email protected]

Info: Kim Vanderlinden – [email protected]
0485 38 66 45 – www.wafelsportsmanagement.com

Volg Thomas Van der Plaetsen op Twitter en instagram: @vanderplaetsen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...