Scouting Deinze viert 50 jaar scouts & gidsenbal

Op zaterdag 10 oktober organiseert Scouting Deinze voor de vijftigste keer hun Scouts & Gidsenbal. En dit al voor de derde keer onder de noemer Moose, het nieuwe concept dat vol gaat voor een oerdegelijke fuif in een modern jasje. Vorig jaar lokte al dat feestgedruis meer dan 3000 bezoekers. Dit jaar hoopt Scouting Deinze dataantal te overtreffen. “Je wordt immers niet elk jaar 50″

Het eerste Scouts & Gidsenbal vond plaats in hun toenmalige lokalen. Later verhuisden ze naar de Brielpoort, waar ze het concept verder uitbouwden. Of innoveerden, want in jaren ‘90 kwamen ze met Trancefusion op de proppen. Een gigantisch succes, met op het hoogtepunt meer dan 8000 bezoekers.

Moose 10 oktober scouts en gidsenbal

Toch was het tijd voor iets nieuws. Daarom gaan ze sinds 2013 met Moose terug naar de roots. Met een moderne insteek natuurlijk. Het resultaat? Een oerdegelijke fuif in een hedendaags jasje, en dat voor iedereen! Net zoals vorig jaar kan het jongere publiek terecht in de danstent. Daar zorgen leuke dj’s voor uiterst dansbare muziek en bakken sfeer. De VIP in de Brielpoort is gereserveerd voor een iets ouder publiek. Daar staat lekker eten, gezellig bijpraten en samen een glas drinken hoog op de agenda. En dansen natuurlijk, tot in de vroege uurtjes.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...