Twaalfde fair trade ontbijt in Deinze steunt ziekenhuis in India

Het fair trade ontbijt van de Wereldwinkel Deinze en de Gezinsbond van Petegem is al een flinke traditie geworden. De twaalfde editie grijpt plaats op zondag 25 oktober en iedereen is welkom tussen 8 en 10 uur in de zaal Magritte van de Campus Sint-Hendrik (Guido Gezellelaan 105).

Twaalfde fair trade ontbijt in Deinze steunt ziekenhuis in India

De opbrengst gaat dit keer naar het Bp James Memorial Rural Health Centre in Mohit Nagar in India. Het project krijgt vanuit Deinze al jarenlang steun van Astère Allaert en Marie Paul Vanden Driessche. Het ziekenhuis, dat zich richt tot de arme bevolking van de regio, wordt gerund door een groep gedreven artsen en verpleegkundigen. Het aantal patiënten steeg van 3.200 in 2006 tot 56.000 in 2014. Voor meer info: 09/386 43 36.

Kaarten aan acht euro zijn te koop bij de Wereldwinkel (Ghesquièrestraat 31) of bij de Gezinsbond (Kouterlostraat 69). Kinderen van 6 tot 12 betalen 5 euro (gratis voor kinderen tot 6 jaar).

Het Davidsfonds stelt tussen 8 uur 30 en 11 uur in een aanpalende ruimte onder de noemer ‘vers geperst’ haar nieuwe boeken voor.

Openingsuren WW: www.oxfamwereldwinkels.be/nl/deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...