Kruidvat opent tweede vestiging in Driespoort Shopping Deinze

Eind november 2015 zal Kruidvat niet enkel in het centrum, maar ook in Driespoort Shopping Deinze, net buiten het centrum, een vestiging hebben.

Hendrik De Keukeleire - Ann Decleves - Kathleen Bauwens

Hendrik De Keukeleire – Ann Decleves – Kathleen Bauwens

De holding A.S. Watson Health & Beauty Benelux gelooft sterk in de koopkracht van de stad en de toplocatie van de 2de winkel.

Filiaalmanager Ann Decleves van Kruidvat Driespoort Deinze en haar team zijn enthousiast over de nieuwe Kruidvat. Ze zijn er van overtuigd dat ook in de mooie, open ruimte van 400m² in Driespoort Shopping Deinze dagelijks honderden klanten tevreden onthaald zullen worden.
Onder het  motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ zal de winkel een ruime keuze aanbieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Naast de vaste lage prijzen zullen er iedere week ook een grote hoeveelheid wisselende aanbiedingen zijn.

Met de komst van Kruidvat kan Hendrik De Keukeleire, projectontwikkelaar van Driespoort Shopping Deinze, besluiten dat het shopping center stilaan een compleet en gevarieerd aanbod kan voorleggen. Eerder al openden er Albert Heijn, de Speelvogel, Action en Interieur Van Kerkhove.

Binnenkort openen Grand Café Driespoort en Atita papierwaren. En in februari 2016 openen Molders Schoenen en Mode en Oxygen Fitness. ‘Dit maakt van de site een zeer ‘allround site’ met een zeer gevarieerd aanbod van grote merken en gevestigde waarden. Grote merken in een grootse stad. Deinze groeit, niet alleen in bevolkingsaantal, maar ook in voorzieningen. Commerciële groei kan dus niet uitblijven en daar werken we met Driespoort Shopping Deinze graag aan mee. We hopen met het mooie aanbod aan sterke merken ook nieuwe klanten naar Deinze te lokken, die dan ook het centrum aanbod kunnen leren kennen. Het doel is dat iedereen er beter van wordt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...