Fotowedstrijd door Facebookgroep “Deinze… Vroeger en nu…”

De facebookgroep “Deinze… Vroeger en nu…” organiseert een fotowedstrijd in onze regio. Wat startte als een kleine facebookgroep speciaal voor weetjes, verhalen van vroeger en foto’s van vroeger en nu is uitgegroeid tot een hechte groep met meer dan 3000 leden.

Brielmeersen sneeuw

In navolging van de groep “Deinze, onze stad, onze leefwereld en onze toekomst” die helaas verwijderd werd, doen Kathy en Rita van de facebookgroep verder met deze fotowedstrijd. Er zijn leuke prijzen te winnen. Er is nog even tijd om foto’s te maken, namelijk tot 7 januari 2016(!) dan moeten alle inzendingen doorgemaild worden naar [email protected]

De wedstrijd bestaat uit 3 categoriëen
1. Winterlandschap (mogen ook foto’s van vroegere jaren zijn)
2. Kerstsfeer
3. Nieuwjaarsfeer.
Bezoek de facebookgroep “Deinze… Vroeger en nu…” voor alle details.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...