Fstvl Deinze, fstvl wat? FeSTiVaL Deinze

Waar men vroeger allemaal ijsjes stonden te likken bij Tutti Gusti, kan men dit vanaf nu doen bij Fstvl Deinze (lees: Festival). Tutti Gusti heeft onlangs zijn zaak overgelaten aan Fstvl Deinze en die hebben een grondige renovatie uitgevoerd die mag gezien zijn. Het volledige interieur werd gestript en volledig opnieuw opgebouwd en in een modern jasje gestoken.

Fstvl Deinze

Wij proefden het lekkere ijs en vonden enkele bereidwillige dames die de lekkere ijsjes, vers gebakken wafels en de vers gebakken pannenkoeken wilden proeven. Ze waren allen enthousiast!

Fstvl Deinze staat in de eerste plaats voor ambachtelijk vervaardigd ijs. IJs om vingers bij af te likken en ijs waarvan de passie afdruipt. Meester ijsbereider Mario Marreel is een krak in zijn vak en beheerst de authentieke recepturen als geen ander, de grondstoffen zijn van topkwaliteit, de verhoudingen worden steeds gerespecteerd en de smaken zitten er steeds recht op. Kortom… IJs met sterallures!

Ambachtelijk ijs bestaat bij Fstvl (Festival) uit het meest pure wat de natuur biedt: melk, room, suiker, eieren, vruchten en specerijen. Door de vindingrijkheid en verbeeldingskracht van de meester ijsbereider wordt het bewerkt tot iets unieks voor jong en oud. Want een beetje kinds blijven we allemaal.

Naast ijs kan je ook terecht voor heerlijke vers gebakken pannenkoeken en wafels (Luikse en Brusselse). Een zeer ruim aanbod van pralines, meringes, … Ook is er een ruim aanbod van ijstaarten. Voor mensen met een melkallergie zijn er ook alternatieven te verkrijgen.

Iedereen kan bij Fstvl (Festival) terecht om te proeven van de passie voor het vak.

Meer info op hun Facebook pagina en hun Instagram page
Markt 67 – Deinze

Foto’s: Louis Bruyneel

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...