Duivenliefhebbers aan het feest in Zeveren

De tweede zondag van december zet de lokale duivenmaatschappij Eerlijk Duurt Langst haar kampioenen in de bloemetjes. Eerst  schoven een 90-tal colombofielen  bij aan de feesttafel om daarna hun prijzen in de verschillende kampioenschappen in ontvangst te nemen. Er waren titels op de vluchten onder en boven Parijs en de Belgievluchten. Daarnaast nog enkele nevenklassementen en Ereprijzen, kortom een rijkgevulde prijzentafel.

Duivenliefhebbers aan het feest in Zeveren IMG_7574

Hoogtepunt van de namiddag was het wederoptreden van de lokaalhoudster Lisette van cafe Sportwereld die na 8 weken hospitalisatie onder daverend applaus de zaal binnen kwam. De duivenmaatschappij is 55 jaar lang gevestigd in de Sportwereld waar Lisette gedurende 64 jaar lang achter de tapkast is terug te vinden. En ze hoopt er nog enkele jaren bij te doen.

Uitgebreid album kan je hier bekijken

Tekst: Paul Heyerick  Foto’s: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...