DeinzeOnline

Nieuwjaarsreceptie voor Deinzenaars op zondag 3 januari 2016

Naar aanleiding van het nieuwe jaar organiseert het Deinse stadsbestuur voor de vijfde maal een nieuwjaarsreceptie met medewerking van de lokale producenten. De receptie zal doorgaan op zondag 3 januari 2016 van 11 tot 13 u. op de Markt.

Nieuwjaarsreceptie met streekproducten
Stad Deinze trakteert haar inwoners op zondag 3 januari 2016 op een drankje en/of hapje. Iedere bezoeker ontvangt bij aankomst twee consumptiebonnen die omgeruild kunnen worden bij een stand naar keuze. De stands met de streekproducten staan op de Markt opgesteld.

Volgende producenten zullen aanwezig zijn:
⦁ Delikip
⦁ Délimel
⦁ Landbouwcoöperatieve De Wassende Maan
⦁ Dossche Mills (Molens van Deinze)
⦁ Tierentyn
⦁ Koninklijke bakkersbond Deinze
⦁ Filliers
⦁ De Cauwehoek
⦁ Marco Beth
⦁ Fruitbedrijf Cocquyt
⦁ JCI Deinze met Deinze export
⦁ Huisbrouwerij Sint-Canarus

Iedere bezoeker kan bij de producenten ook een hapje en een drankje aankopen. Onze streekproducenten zijn hierop voorbereid.

Verkeersmaatregelen
Om de veiligheid te kunnen garanderen werden de onderstaande verkeersmaatregelen genomen:

Op zondag 3 januari 2016 vanaf 10 u. tot 20 u. worden de Markt (begrepen tussen de Brielstraat en de Ramstraat) en de Gentpoortstraat (begrepen tussen de Kaaistraat en de Markt) afgesloten voor het verkeer.

De Brielstraat wordt een doodlopende weg ter hoogte van de Mouterijdreef/Lucien Matthyslaan voor het verkeer komende uit de Tweebruggenlaan. Het verkeer komende uit de Tolpoortstraat wordt, gelet op het afsluiten van Leiedam en Markt, verplicht links af de Brielstraat in te rijden.

Op zondag 3 januari vanaf 9 u. tot 20 u. wordt er op de Markt (begrepen tussen OLV-kerk/Leiedam en de Ramstraat) en in de Gentpoortstraat (begrepen tussen de Kaaistraat en de Markt) een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd.

Sfeerbeelden van vorig jaar kunnen hier bekeken worden.