Ondernemend Deinze massaal aanwezig op nieuwjaarsreceptie Unizo

425 aanwezigen genoten vrijdag 15 januari van een tot in de puntjes verzorgde happening bij gastheer en gastvrouw Geert en Nadia De Witte in AD Delhaize. Hun supermarkt is in 30 jaar uitgegroeid tot de grootste zelfstandige Delhaize van België. Geert maakte van de gelegenheid gebruik om zijn volledige ploeg te bedanken.

IMG_8059

In de openingsspeech wees Unizo Deinze voorzitter Valerie De Ruyck op de enorme uitdagingen omtrent mobiliteit en winkelleegstand die vele ondernemers én burgers zorgen baart. Unizo roept op om nog meer dan vroeger met alle stakeholders positief en transparant de neuzen in dezelfde richting te zetten.
Aansluitend kwam nationaal Unizo Voorzitter Karl Verlinden daar nog op terug met het project “De Bedrijvige Kern”, een concreet lage termijnvoorstel om de winkelstraten een nieuwe invulling te geven. Daarnaast belichtte hij ook enkele Unizoprojecten zoals “De Makers” en de bijzondere aandacht om de handelaars te begeleiden naar e-commerce.

Verlinden wees ook op de nog veel te grote loonkloof met de buurlanden en hekelde de soms bijzondere ergerlijke praktijken van de vakbonden bij stakingen. Niettemin wees hij wel op de kentering op politiek vlak waarbij het ondernemerschap weer veel meer gewaardeerd wordt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...