Phil Watts uit Bachte-Maria-Leerne back on track met Ta Reine!

Na een reeds 35 jaar durende succesvolle dj-carrière staat Phil Watts uit Bachte-Maria-Leerne, een icoon in het Belgische nachtleven, er terug als producer. Hij dook na meer dan 15 jaar nog eens in de studio om een trancy track uit te brengen die opzettelijk verschilt van de trance die we vandaag kennen.

Phil Watts _ Ta Reine

Zijn verleden als resident-dj in vermaarde plaatsen zoals o.a. Boccaccio, Empire en Zenith gaven hem een eigenzinnige kijk op zijn nieuwste productie. Wat bedoeld was als een remix van een oude productie van Phil in samenwerking met Tronicz (Mario Van de Walle) draaide uit op een nagelnieuwe, in deze Electronic Dance Music (EDM) tijden, niet zo gebruikelijke tune.

Deze retro catchy productie, afgemixt door Phil Wilde van 90’s revelatie 2Unlimited, had als teaser reeds meer dan 5000 plays op Soundcloud en de teller blijft lopen.
Release op 29 januari op Itunes, Beatport en alle major muziekplatforms!

Heb je zelf een leuke tune of demo? Stuur deze gerust door naar Phil Watts, hij heeft nu ook zijn eigen label en misschien gaan jullie wel samen in zee met een nieuwe hit. https://www.facebook.com/Watts-Records-1648884065381353/?fref=ts&__mref=message

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...