Derde editie ‘Luister in het Duister’ met DéCéDé en verrassende gastlezers

Ter gelegenheid van Gedichtendag kan je op vrijdag 29 januari gratis ‘Luister in het Duister’ meevolgen, een poëtische avondwandeling door Zeveren. Gedichten worden gebracht door DéCéDé, het DichtersConvent Deinze, en enkele gastlezers. Er wordt van start gegaan om 19.30 u. aan het kerkplein in Zeveren.

kapel wierookstraat Zeveren

De nationale poëzieweek vindt dit jaar plaats van donderdag 28 januari tot woensdag 3 februari en staat onder het motto ‘Jaren die druppelend versmelten’ in het thema van herinneringen. Stadsdichter Luc C. Martens laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan in Deinze. Ter gelegenheid van deze Poëzieweek is er op vrijdag 29 januari een derde editie van ‘Luister in het Duister’, een avondwandeling door Zeveren met een keuze aan verrassende gedichten.

Wandelend in het winterdonker langs onverwachte wegjes en stegen, onvermoede paden en plekjes in en rond Zeveren, kan je luisteren naar poëzie, gebracht door de leden van DéCéDé, het DichtersConvent Deinze, en verschillende gastlezers. Yvan Vandenbrande, Rita Rogiers, Rutger De Reu, Marianne Dossche, Ginette Filliers, Trui Galle, Peter De Maertelaere, Bert Van Poucke en Franky Taveirne zullen een gedicht naar keuze voordragen.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en eindigt met een kleine traktatie.

Wanneer? Vrijdag 29 januari 2016 om 19.30 u.
Waar? Start aan Kerkplein, Zeveren
Deelname? Gratis en zonder reservatie

Info: Dienst cultuur en evenementen, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, Tel. 09 381 95 10
[email protected] – www.deinze.be/stadsdichter

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...