De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt sinds eind 2013 een opleiding radio maken aan. De leerlingen verzorgen een liveshow RadiO LabO Live op Radio Tequila (105.1 FM). Vanaf woensdag 27 januari komt er een nieuw programma van de derdejaars radio maken: RadiO LabO LOUD!

RadiO Labo Live

RadiO LabO is terug, en de liveshow van de leerlingen radio maken aan de Deinse Stedelijke academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) krijgt er binnenkort een broertje bij. Van januari tot en met juni hoor je namelijk elke laatste woensdag van de maand niet één maar twee shows.

RadiO LabO Live, elke laatste woensdag van de maand tussen 18 u. en 19 u.

De leerlingen van het tweede jaar radio maken serveren je exclusieve interviews en reportages. Ze laten de hits van de toekomst op je los. Je hoort de nieuwste releases voor het eerst in RadiO LabO Live. In de eerste show op woensdag 27 januari interviewt presentatrice Hanne Hellin de boysband Bandits.

RadiO LabO LOUD!, elke laatste woensdag van de maand tussen 19 u. en 20 u.

De derdejaars radio maken krijgen een uurtje de tijd om volledig hun eigen ding te doen: een unieke radioshow demo. In de eerste aflevering neemt Annemie De Greef je mee naar mei 1940 en de legendarische Leieslag. Een meeslepende mix van woord en muziek brengt je helemaal terug naar de begindagen van de Twee Wereldoorlog aan de oevers van ‘onze’ Leie. Niet te missen!

RadiO LabO, woensdag 27 januari van 18 u. tot 20 u. op  Radio Tequila 105.1FM en online. Nadien is de show online te beluisteren op www.facebook.com/radiolabolive.

Info
Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, tel. 09 381 69 40

[email protected]
www.muziekacademiedeinze.be
http://www.facebook.com/samwd.deinze
www.facebook.com/radiolabolive

Delen op: