Nieuwjaarswensen bij sp.a Deinze

Januari is traditioneel een maand met veel nieuwjaarswensen en recepties. Sp.a Deinze sluit de nieuwjaarsmaand af op zondag 31 januari met haar jaarlijks ontbijt en receptie. Nationaal sp.a-voorzitter en ex-Deinzenaar John Crombez bevestigde alvast zijn komst naar het ontbijt. En hij komt niet alleen!

spa nieuwjaars receptie

Recent verscheen John’s nieuw boek ‘Ctrl+Alt+Del’ waarmee hij oproept om met zoveel mogelijk mensen het debat aan te gaan over nieuwe sociale en economische regels. Elke ingeschreven aanwezige krijgt een exemplaar van zijn boek. “We zijn heel blij dat John opnieuw de tijd maakt om naar Deinze af te zakken. En, het is uiteraard zeer fijn dat hij voor iedere aanwezige ook een boek meebrengt! Bouwen aan een eerlijkere toekomst waarin iedereen vooruit gaat, dat moeten we samen doen”, zegt Freija Dhondt, voorzitter sp.a Deinze.

Daarnaast verwachten de Deinse socialisten uiteraard heel wat eigen leden en sympathisanten en leden uit naburige afdelingen. “De voorbije jaren hebben we heel erg ingezet op de versterking van ons netwerk met de naburige sp.a-afdelingen en dat loont. We staken geregeld de koppen samen en konden zo veel van elkaar leren”, zegt Wouter De Schepper, ondervoorzitter.

Inschrijven voor het ontbijt en de receptie kan nog tot woensdag 27 januari via [email protected] of bij één van de bestuursleden. Het ontbijt, dat start om 9u, is gratis voor sp.a Deinze en S-Plus-leden en kost 5 euro voor niet-leden. De receptie om 11u is voor iedereen gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...