CD&V Deinze (her)verkiest zijn voorzitters

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de plaatselijke afdeling van CD&V op zondag 7 februari 2016 vonden er ook lokale bestuursverkiezingen plaats. Warnix Schelstraete werd door de leden herverkozen als voorzitter van CD&V Deinze. Voor de geledingen van de partij gaven de leden hun vertrouwen aan Karen Steyaert voor Vrouw & Maatschappij Deinze , Stephanie Debeurme voor JONGCD&V Deinze en tot slot Hervé Huys voor de CD&V Senioren.

CD&V Deinze

Zoals bij alle lokale partijafdelingen van de CD&V, vonden ook in Deinze bestuursverkiezingen plaats. Alle leden konden hun stem uitbrengen. De verkozen afdelingsvoorzitter en de verkozen voorzitters van de geledingen waren de huidige voorzitters die graag hun mandaat wensten te vernieuwen. Zowel Stephanie Debeurme (JONGCD&V) als Hervé Huys (CD&V Senioren) kregen 100% van de stemmen. Daarnaast kregen afdelingsvoorzitter Warnix Schelstraete en Karen Steyaert (Vrouw & Maatschappij) het vertrouwen van 94,5% van de kiezers achter zich. Het was burgemeester Jan Vermeulen die de uitslag bekendmaakte.

De nieuwjaarsreceptie van de afdeling werd bijgewoond door Federaal Volksvertegenwoordiger Stefaan Vercamer uit Oudenaarde en Vlaams Volksvertegenwoordiger Robrecht Bothuyne uit Kruishoutem die toelichting kwamen geven over hun parlementair werk.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...