Inschrijvingen van kleuters in De Sterrebloem gestart

Nadat broers en zussen eerst de kans kregen om in te schrijven in De Sterrebloem, is het vanaf 1 februari voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor volgend schooljaar. Op De Sterrebloem, ervaringsgerichte methodeschool in Meigem, is er, voor volgend schooljaar, enkel mogelijkheid voor het inschrijven van kleuters. De lagere school is volzet. Er wordt gestreefd naar 22 kinderen per leefgroep en voor de groepen van de lagere school is dat aantal bereikt.

De Sterrebloem - foto Facebook

Gelukkig is er wel nog plaats voor kleuters. Vanaf de peuterklas tot de derde kleuterklas is er nog mogelijkheid om in te schrijven. Ook daar wordt het aantal kinderen echter beperkt tot 11 per klas.

Heb je dus een zoontje of dochtertje dat geboren werd tussen 2011 en 2014 en heb je interesse in de manier waarop er op De Sterrebloem wordt gewerkt, dan is het moment aangebroken om je kind in te schrijven.

De krachtlijnen van de Sterrebloem zijn:
* leren vanuit het kind met oog voor de totale ontwikkeling,
* stimuleren van zelfstandigheid en samenwerking, reflectie en verantwoordelijkheid, intitiatief, onderzoek en experiment
* open en warm contact
* grote betrokkenheid van ouders, begeleiders en kinderen

Alle info kan je vinden op www.desterrebloem.be. Wil je een afspraak maken om eens langs te komen op school of wil je je kindje graag eens een dagje laten proberen? Dat kan! Zend dan een mailtje naar [email protected] en er zal contact met je worden opgenomen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...