Openingsweekend Molders Schoenen en Mode op 27 en 28 februari in Driespoort Shopping Deinze

Vanaf zaterdag 27.2.2016 10u opent Molders Schoenen en Mode in Driespoort Shopping Deinze. Op meer dan 1.450m² winkelruimte in complex B van Driespoort Shopping Deinze bouwden Geoffrey en Véronique Molders een stijlvolle belevingswinkel uit voor iedereen die van haalbare én mooie mode houdt. Zowel dames, heren, als kinderen kunnen bij Molders Schoenen en Mode terecht.

Driespoort Molders

De familie Molders is al ruim 30 jaar een referentie voor schoenen én mode in Sint-Pauwels in het Waasland. De kennis en ervaring wordt nu doorgezet naar de Leiestreek in Deinze, in Driespoort Shopping Deinze. Er is keuze uit 15.000 paar schoenen. Een groot aanbod dus aan schoenen én aan mode met meer dan 100 merken zoals Vila, Ichi , Nero Giardini, Guess, Only, Para Mi, K-design, Gabor, Tamaris, Hispanitas, CKS, Someone, J’hay , Trussardi, Terre Bleue, Tommy Hilfiger , Vans , Converse…. . Ook een grote collectie aan handtassen en accessoires behoort tot het aanbod.

Bezoekers worden tijdens het openingsweekend verwend: iedereen die een aankoop van minimum €40 verricht, krijgt een mooie, stijlvolle attentie en de bezoekers die hun gegevens registreren bij Molders Schoenen en Mode, maken kans op het winnen van een Fiat500 voor drie maanden.

Molders Schoenen en Mode is open van dinsdag tot vrijdag van 9.30u tot 18.30u. Op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Gesloten op maandag.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...