Derde editie Nacht van de Mode terug een succes!

De laatste vrijdag van februari stond terug in in het teken van de mode, tijdens de derde editie van de Nacht van de Mode. De brielpoort was terug de ideale locatie voor dit prachtige mode evenement.

nvdm 2016-02-26 a

De livestream op onze site door InAnyEvent die we maar een paar uur voor start bekend maakten, had een kleine 400 bezoekers. De middenstand uit Deinze werd in en buiten Deinze dus goed bekeken.

17 handelszaken uit Deinze en omgeving lieten hun mooiste collecties bewonderen op de catwalk en dit allemaal gebracht door een professionele crew, zorgvuldig gecaste modellen en miss België 2011, Justine De Jonckheere. De sfeer werd volledig afgestemd op het product dat in de kijker staat. Een brede waaier aan kledij (dames-, heren- en kindermode) en modeaccessoires (schoenen, brillen, hoeden) kwamen aan bod. Als leuke gadget stond er ook een photobooth die leuke en gekke beelden opleverde.

Iedereen ontving bij aankomst een mooie attentie en na de show maakten de bezoekers kans op mooie prijzen, geschonken door de deelnemende handelaars. De avond werd afgesloten met een afterparty. Naast mode werden de aanwezigen ook culinair verwend. Lokale zelfstandigen zorgden voor foodstands, een champagne en een gin-tonic bar.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...