Stem voor het Deins project “Village Support Rangaroon”

Het Deinse project Village Support Rangaroon is genomineerd bij de 4de Pijler-organisatie met hun inzending “Incredible Rangaroon”. 4e Pijler-organisaties zijn kleinschalige organisaties met een zuidproject. Om de publieksprijs van 1000 euro te winnen dient het project van Dirk en Annie de meeste stemmen te behalen.

Village Support Rangaroon

Hoe stemmen?
Ga naar www.dagvande4depijler.be/wedstrijd , klik op het project “Incredible Rangaroon”, stem voor dit project, vul je mailadres in en bevestig. Je zal onmiddellijk een email krijgen om je stem nog eens te bevestigen, ook dat moet je dus doen. Per mailadres kan je slechts éénmaal stemmen.
Contactpersonen:  Dirk Lootens en Annie Nijs, tel. 09.386 03 90

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...