2 medailles voor de allerkleinste Handles

20 maart 2016, Provinciaal miniteamkampioenschap rope- skipping voor Oost- en West- Vlaanderen georganiseerd door BRSF Vlaanderen vzw in samenwerking met Sipiro Gent. In sporthal Bourgoyen te Mariakerke nam ropeskipping club The Handles Deinze vzw deel met 9 teams uit de mini’s. 18 mini’s gaven er het beste van zichzelf. Dit was heel spannend, want voor 10 van hen was dit de allereerste wedstrijd.

mini's RSC The Handles Deinze vzw

Er werd in 3 categorieën gesprongen. Bij de negenjarigen gingen Fenna Devooght en Mira Minnaert naar huis met een bronzen plak. Een grote prestatie! Want dit team deed alles voor de eerste keer. Bij de elf jarigen werd er ook geknald! Ella Van Hoey en Eline Deygers kregen maar liefst 263 punten voor hun synchrone freestyle. Met een grote voorsprong lieten ze de anderen ver achter zich. Speed 146 en ook bij doubles scoren ze 156. Wat een prachtige eerste plaats opleverde voor onze alleroudste mini’s. Zo ging The Handles Deinze met 2 medailles naar huis. 3 fiere trainers (Liese Bouvijn – Lisa Boelens en Henri Boone) en hun springertjes kijken al uit naar de volgende wedstrijd op 30 april te Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...