Argentijns kunstwerk nieuw stadshuis tegen de vlakte

Het veel besproken argentijnse kunstwerk “The book of hours” dat in het nieuwe stadshuis opgehangen wordt, heeft al van zich laten horen. Vandaag werd een kwart van de Leiestenen opgehangen aan het plafond en deze kwamen reeds naar beneden.

The book of hours

De achtergrond van het kunstwerk, leiestenen werden gedeeltelijk bevestigd aan het plafond van de nieuwe raadszaal, het ‘gyproc’ plafond kon de zware leiestenen niet aan en kwam naar beneden. Het aanwezige meubilair liep beschadigingen op.

Benieuwd of het kunstwerk tijdig kan opgehangen worden of het de nodige herstellingen zal moeten ondergaan. Een geluk dat dit neerkwam net na het ophangen, stel je voor dat dit gebeurde tijdens een volle raadszaal of tijdens de opening.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...