Fietsenzaak Het Verzet in Deinze breidt uit!

Onlangs lazen we nog dat er geen middenstand meer was in centrum Astene, maar onze fietsstad Deinze heeft de perfecte ‘middenstander’ in hartje Astene. Het Verzet is reeds jaren de vaste waarde wat betreft fietsen. En waar draait het tegenwoordig allemaal om in Deinze, inderdaad fietsen.

HetVerzet Fietswinkel Deinze

Aangezien de vraag blijft groeien voor degelijke fietsen in onze regio, breidt Het Verzet uit op zijn huidige locatie met maar liefst 100m2 en is nu 300m2 groot. De werkplaats is ook verdubbeld van oppervlakte, waardoor meerdere techniekers tegelijkertijd comfortabel aan uw fiets kunnen werken. Er is een snelherstel dienst en je kan je fiets laten herstellen op afspraak.

Het Verzet opent dit weekend hun volledig vernieuwde winkel met een opendeurweek. Vanaf zaterdag 19 maart t.e.m. zaterdag 26 maart is iedereen welkom om het nieuwste op gebied van fietsen te ontdekken. Er zijn tal van kortingen bij aankoop van een nieuwe fiets en toebehoren. En er worden workshops gegeven over sportvoeding, fietsonderhoud en fietsherstel (zie uur en datum op www.hetverzet.be).

Benieuwd? Er zijn testritten te maken met verschillende fietsen, er staan maar liefst 20 elektrische fietsen klaar voor een testrit. Het Verzet heeft als specialist van elektrische fietsen nog meer in het gamma: De Urban Arrow e-bakfiets, Speed pedelecs van Specialized en Sparta, elektrische vouwfietsen van BizoBike en een elektrische tandem van Sparta.

De focus van Het Verzet ligt op sportfietsen. De winkel heeft hierbij het label Specialized Elite Store, van het Amerikaanse topmerk Specialized. In de verbouwde winkel is een aparte ruimte om fietspositionering uit te voeren, niet onbelangrijk voor de sportieve rijder.
Daarnaast is er sterke specialisatie in elektrische fietsen. Hiervoor kunnen ze een groot gamma aanbieden van sterke merken zoals Batavus (NL), Sparta (NL) en Oxford (BE).

Weinig plaats voor een fiets? Geen probleem kom hun vouwfietsen van Brompton ontdekken.

Meer info over deze opendeurweek is te vinden op hun website www.hetverzet.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...