Clubactiviteiten K&T club Sint-Hubert

Op vrijdag 26 februari ging het 1e deel van de kampioenschappen kaarten van K&T club Sint-Hubert door, 72 kaarters namen hieraan deel. Na 7 rondes te hebben gekaart, konden ze de winnaars feliciteren, Simone Buydaert uit Deinze en Chris De Smet uit Tielt wonnen de finale.

K en T club Sint-Hubert 2016

Op zaterdag 27 februari was zaal Ter Wilgen de place to be voor de kaart- en teerlingliefhebbers. Om 18u werd gestart met het 2e deel van de kampioenschappen kaarten, de winnaars waren Ivan Dossche uit Vinkt en Jacqueline Serlet uit Dentergem, de 2e plaats ging naar Martin Van Hoo uit Petegem en Georges Temmerman uit Sint-Laureins.

De kampioen van groot Deinze kaarten 2016 is Ivan Dossche uit Vinkt

Bij het kampioenschap teerlingen werd er ijverig met de dobbelstenen gegooid, er waren opvallend veel enthousiastelingen komen opdagen voor dit gezelschapspel. Opvallend dit jaar was dat ze ook de jeugd konden verwelkomen, enkele 19-jarigen en twintigers hadden hun pc/tablet/smartphone langs de kant gezet en vertoefden in alle gezelligheid bij K & T club Sint-hubert voor het teerlingenspel.

De kampioen van groot Deinze teerlingen is Willy Goossens uit Petegem, de 2e plaats werd gewonnen door Georgette Dinneweth eveneens uit Petegem.

In totaal konden ze 182 deelnemers inschrijven voor deze kampioenschappen. Ze verdeelden een prijzenpot van € 750 en de winnaars werden nog eens beloond met voedingsmanden en champagne. Ze danken hun sponsors voor hun bijdrage, zodat ze deze kampioenschappen kunnen organiseren met hun vereniging. Ze maken nu reeds afspraak voor volgend jaar en noteren alvast het 3e weekend van februari 2017.

Op zaterdag 12 maart is er nog hun “comedy in Ter Wilgen” gebracht door Nick Hollevoet, Marianne De Wulf en Rita Vancaneghem. Wie er graag nog wil bij zijn wacht best niet te lang voor de toegangtickets te reserveren, want de laatste toegangskaarten gaan de deur uit!!! Info & reservaties: Christian Lachaert 0473/72 61 39

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...