De koers was vandaag van Deinze #nokerekoerse #kennydehaes

Vandaag terug een topdag voor onze fietsstad Deinze, Nokere Koerse startte voor de tweede keer op de markt in Deinze. Het zonnige weer bracht een pak wielerfans op de been, de koude wind schrikte de fans niet af en velen van hen gingen op handtekening jacht. Bij de start waren de nadar hekkens goed gevuld.

DSC_2799_KennyDeHaes Nokere koers_Deinze_2016

De favoriet voor de Deinzenaren was natuurlijk Kenny De Haes, de Deinzenaar die met de fiets van huis naar de start kwam kon op heel wat belangstelling rekenen. Zijn vrouw Romina Planckaert trouwe volgster van ons instagram profiel en haar zoon Stan Dehaes waren op de afspraak.

En iedereen hoopte natuurlijk op een overwinning. Het weer was ideaal en hier en daar de wind op kop bracht een toffe wedstrijd. De overwinning ging helaas niet naar Kenny maar naar Timothy Dupont van Veranda’s Willems Cycling team. Kenny De Haes behaalde een knappe 10de tijd.

Voor de vele toeschouwers was het een opwarmer voor de start van Gent-Wevelgem op zondag 27 maart in Deinze, dan zullen alle kleppers aanwezig zijn en laat ons hopen dat het terug een zonnige dag mag zijn.

Klik hier om ons Facebook fotoalbum te bekijken en bekijk onze binnenfoto’s van de mobilhome van QuickStep en Wanty! Primeur!

De top 10

1 Timothy Dupont (Bel) Veranda’s Willems Cycling Team
2 Kristoffer Halvorsen (Nor) Team Joker
3 Dylan Groenewegen (Ned) Team LottoNl-Jumbo
4 Baptiste Planckaert
5 Yauheni Hutarovich
6 Michel Kreder
7 Gerry Druyts
8 Gianni Moscon
9 Eduard-Michael
10 Kenny Dehaes

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...