Vanaf nu dubbel zoveel Souplex

Souplex vernieuwt. En nog meer: Souplex vergroot. “Deze winter hebben we niet stilgezeten”, zegt zaakvoerder Daan Boydens. “Om aan de grote vraag voor feest- en eventruimtes te kunnen voldoen hebben we naast de bestaande zaal Poussette een tweede zaal, Voituur gecreëerd.”

Voituur baadt in dezelfde stijl en is toch helemaal anders. “Poussette moet het vooral hebben van gezelligheid. De nieuwe zaal heeft grote glaspartijen die een uniek zicht bieden op de oude Leie-arm en het park. Ze leent zich dus perfect voor activiteiten overdag zoals babyborrels, communiefeesten of bedrijfspresentaties.

Wie Voituur huurt, krijgt meer dan een zaal. “De klant mag geen zorgen hebben. Dat blijft voor ons het belangrijkste”, zegt Boydens. Alles is voorhanden: een professionele keuken, bar, … maar ook alle multimedia nodig voor een feest of elk evenement is aanwezig.

Dankzij de nieuwe zaal wordt Souplex nu ook de perfecte locatie voor grotere evenementen. “Als we de twee zalen samen gebruiken, kunnen we 400 mensen ontvangen.” Donderdag 17 maart gaat onze nieuwe zaal voituur voor het eerst open. Vanaf 20u is iedereen welkom op onze afterwork party.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...