Driespoort Shopping Deinze viert éénjarig bestaan samen met de klanten

Midden april 2015 startte Albert Heijn als eerste partner van Driespoort Shopping Deinze. Intussen is het shopping center langs de Gaversesteenweg uitgegroeid tot een succesrijke, stijlvolle nieuwe site.  Op een korte tijd is een aanbod van zeer diverse winkels gecreëerd. Het is een mix van dagelijkse en occasionele goederen geworden.  Een mix van sectoren.  Een mix van ketens en zelfstandigen.  Bij Albert Heijn, Molders Schoenen en Mode, Atita Papierwaren, Grand Café Driespoort, Oxygen Fitness, Kids&Play, Action, Interieur Van Kerkhove, Kruidvat en de Speelvogel vindt iedereen zijn of haar gading.

Driespoort feest op zaterdag 30 april vanaf 10u!

Driespoort Shopping Birthday: een feestdag die samen met de klanten wordt gevierd!

Iedereen houdt van verjaardagsfeestjes.  En daarom wil Driespoort Shopping Deinze het eenjarig bestaan vieren met en voor de klanten. Kopers krijgen een mooie Driespoort shoppingtas en iedereen kan deelnemen aan een wedstrijd voor het winnen van een picobello knalrode damesfiets van Fietsen Godefroot! En uiteraard is er ambiance, daar zorgt de fanfare voor! Ze zullen flaneren over de wandelboulevards op de parking en een bezoekje brengen aan de winkels. En vooral aan de kinderen wordt gedacht.  Voor de kleinsten is een gevarieerd programma voorzien en gratis gadgets in meerdere winkels.

Een verjaardagsfeestje voor de kinderen!

Driespoort Shopping Deinze maakt de kinderen of kleinkinderen blij op zaterdag 30 april. Ze kunnen er de ganse dag deelnemen aan een heus kinderfietsparcours van Kids&Play in de exporuimte en genieten van de dolle fratsen van steltenloper Peter! Of ze kunnen hun lieve snoetjes laten omtoveren met leuke figuren door Kindergrime Kris. Ook Clown Tyno is van de partij op Driespoort Shopping Birthday! Hij vrolijkt de boel op met zijn gekke fietsjes, ballopen, zijn meespeelshow en uiteraard ook met ballonplooien. Dansstudio Kadanz laat de kleinsten genieten van een proeflesje en showt tussen de rekken door met enkele demo dansen. En bij feest hoort lekkers, ook dat is voorzien voor de kleinsten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...