Opendeur Galerie Wivina Ockier

Sinds een paar jaar kan men terecht in de Gentstraat 39 in de Galerie Wivina Ockier, waar men prachtige kunstwerken kan bekijken, net zoals vorig jaar is er terug een opendeur. Op zaterdag 7 mei vanaf 16u tot 20u en op zondag vanaf 10u tot 13u is iedereen welkom.

Elk jaar tonen ze in de etalage een beeld van een gastkunstenaar. Dit jaar is dat het beeld van Frederik Tinck.

Wivina Ockier uitnweb

‘Het was weer een boeiende zoektocht naar dat ene beeld dat ons raakt en blijft hangen. Onder de schijnbaar dagdagelijkse beelden schuilt altijd die bevreemdende ondertoon, waardoor het voorgestelde een nieuwe lading betekenissen krijgt.De werken zijn verontrustend en geruststellend tegelijk. Een wisselwerking tussen heden en verleden.’

De keramiek beeldjes tonen gekwetste vogels, een gewonde wereld.

http://www.wivinaockier.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...