Ontbijt buffet van gezinsbond Deinze en Astene

Kom op moederdag met je gezin of nodig je familie uit op het leuk, lekker, gezellig en gezond ontbijt buffet van gezinsbond Deinze en Astene. Op zondag 8 mei van 8u30 tot 10u30. Leiepoort campus Sint-Hendrik, Guido Gezellelaan 105 in Deinze

moederdagontbijt gezinsbond Deinze Astene

Info en inschrijving bij [email protected], tel 09/386.31.81
Overschrijven ten laatste op 28 april van slechts 5 euro/pp. Onder de 12 jaar: 3 euro. Kinderen van 0-3 jaar: gratis. Op reknr Gezinsbond Afdeling Deinze BE18 4427 6851 5165. Vermeld (telefonisch of via mail) duidelijk het aantal bij plus 12 jaar, min 12 jaar of bij min 3 jaar.
Leden van afdeling Deinze kunnen gebruik maken van hun waardebon van 4 euro.

Aan een team van gediplomeerde diëtisten kan je vragen stellen. Ze doen een heel leuke begeleide gezinswandeling (2 km) voor iedereen die dit wil (10u). Tijdens deze tocht gebeuren allerlei leuke dingen zowel voor ouders als voor de kinderen. Er is bovendien een kleuter- en kinderhoek (knutselen, schminken, ballonnen en springkasteel…).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...