Gezonde ontbijt- en lunchbar, in centrum Deinze

In een prachtig decor en met topproducten laat Lynn Dhaese iedereen genieten in Deinze, of je nu al jaren vegetarisch eet, gluten-of lactose intolerant bent, of op je suikerinname let, bij Gen’eat’ kan het allemaal, iedereen kan even wegdromen van de dagelijkse sleur en genieten van de kleine dingen. Het interieur en de gerechten lenen zich er toe om leuke instagramfoto’s te maken, zo zou elke zaak moeten zijn.

Gen'eat

Een healthy ontbijt- wrap en saladebar in het hartje van Deinze. Men kan er lekkere smoothies ontdekken met leuke namen als “Green Machine Boost” of een “Acai superfood smoothie” ook de kickstart breakfasts zijn een aanrader. We hebben al een ontbijt genomen en het gaf ons een boost en een perfecte kick om de dag te starten. Dus iedereen die voor het werk een boost nodig heeft 1 adres. Een andere specialiteit zijn de wraps en de bo’kes, verschillende soorten deeg met een vulling (vlees, vis of vegetarisch) die je alleen maar doen wegdromen naar zuiderse plaatsen, de italian meat wrap is zeker een aanrader!

Lynn: “Mijn missie is om gezond en lekker eten zo toegankelijk mogelijk te maken. Bij Gen’eat’ vind je de lekkerste homemade groenten- en fruitsmoothies, superfoodontbijtjes, verse soepen en salades, smaakvolle wraps en bovendien ook héérlijk gebak zonder geraffineerde suikers.”

Elke vrijdag tussen 18 uur en 20 uur is er aperotime, lekker bijkletsen met collega’s of vrienden.

Elke laatste zondag van de maand kan je reserveren voor een brunch dit i.s.m. Madam Bakster. Leuk en gezond aanbod van yoghurt, fruit, granola, taart, ei, speltbrood en beleg. Prijs: €25 per persoon. Plaatsen zijn beperkt. Reserveren is verplicht via 09 310 83 11 of [email protected]

Heb je een feest, receptie of klantenbezoek en wil je de gezonde toer op gaan, dan kan je Lynn inschakelen voor het bereiden van de maaltijden of tussendoortjes.

Ga zeker ook eens langs en deel jullie lekkers op Facebook of Instagram en gebruik zeker #deinze en #geneat

http://www.geneat.be/ – https://www.instagram.com/lynn_geneat_food/

Foto’s: Louis Bruyneel

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...