Jobstudentenbeurs in JC Brieljant

Na het succes van vorige jaren organiseert de jeugddienst van Deinze in samenwerking met de VDAB, Enter en het JIP opnieuw een jobstudentenbeurs. De beurs vindt plaats op vrijdag 15 april 2016 van 14 tot 20 u. in jeugdcentrum Brieljant (Mouterijdreef 20 in Deinze).

025 - Affiche Jobbeurs 2016Studenten krijgen tijdens de jobbeurs een overzicht van de vakantiejobs die door de bedrijven en middenstand in hun gemeente worden aangeboden. Dit zowel tijdens de zomervakantie 2016 (juli, augustus en september) als doorheen het jaar. Verder kunnen ze er terecht met allerlei vragen rond vakantiewerk, vrijwilligerswerk en de nieuwe reglementering voor jobstudenten en schoolverlaters.

We beogen volgende gemeenten: Deinze, Zulte, Nazareth, Gavere, Nevele, Sint-Martens-Latem, De Pinte en Aalter.

Info: JC Brieljant, Mouterijdreef 20, 9800 Deinze, tel. 09 381 86 62

[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...