Speelstraat Deinze een succes! #video

Vandaag op zondag 10 april organiseerde de stedelijke jeugdraad en jeugddienst in samenwerking met Deinse jeugdverenigingen (Djemba, KSA Deinze-Astene, KSA Petegem, KSA Ahoy Vinkt, Scouts en Gidsen Deinze, de Jojo, de vakantiewerking en JNM) naar jaarlijkse traditie de Speelstraat. Vorig jaar was de activiteit wegens het slechte weer in de Brielpoort, maar dit jaar met het prachtige weer kon het niet anders dan doorgaan op de Markt in Deinze.

Door deze organisatie willen ze de jeugd bewust maken van het feit dat buiten spelen nog altijd het leukst is. De nadruk ligt dan ook op de Deinse jeugdverenigingen. Naast hun fantastische zelfgebouwde attracties zijn er grote gehuurde attracties en springkastelen. Deze geweldige namiddag is helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het stadsbestuur en de financiële steun van de jeugdraad, die deze speelstraat organiseert met de opbrengst van de fuif Check Point.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...