Oxygen Fitness Deinze opende haar 19de vestiging in Driespoort Shopping

Begin april ontvingen Freek De Fraeye en Leen Bauwens van Oxygen Leisure Company en Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens van Driespoort Shopping Deinze, de pers en het lokaal stadsbestuur voor de opening van de 19de vestiging van Oxygen Fitness.

Oxygen fitness

Het bijzondere aan de Oxygen vestiging in Driespoort Deinze is het panoramisch zicht. Sporters leven zich uit op de 2de verdieping van complex B in een ruime fitness met rondom licht en zicht op de stad. Voeg daarbij de vele nieuwe, kwalitatieve cardio- en kracht toestellen, de persoonlijke begeleiding en het aanbieden van groepslessen voor spinning, BBB, yoga en dans en de beleving is compleet.

De fitness is makkelijk bereikbaar, er zijn veel parkeerplaatsen en veel fietsrekken en de klanten kunnen voor of na het sporten snel boodschappen doen. Ze kunnen zelfs hun kinderen meenemen en in de Kids&Play binnenspeeltuin laten ravotten.

Meer info op hun facebookpagina

Benieuwd wie de eerste selfie met hashtag #deinze maakt met het panoramisch uitzicht!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...