Budgetmeterkaart opladen in Deinze: 24 uur op 24 en 7 dagen op 7

Wie een actieve budgetmeter heeft voor elektriciteit of aardgas, kan zijn of haar energieverbruik vooraf opladen met een speciale budgetmeterkaart. Om de dienstverlening voor deze kwetsbare doelgroep uit te breiden, plaatste Eandis nu een nieuwe oplaadautomaat aan de ingang van het klantenkantoor aan de Gentpoortstraat 20 te Deinze. Die automaat staat buiten opgesteld, Zo kunnen klanten er dag en nacht terecht, ook tijdens het weekend en op feestdagen.

Automaat Eandis

Om de budgetmeterkaart op te laden, kon een klant tijdens kantooruren al terecht in een klantenkantoor van Eandis of bij diverse andere oplaadpunten (OCMW of  verschillende openbare gebouwen).

Nu is er ook een buitenautomaat die dag en nacht beschikbaar is. Klanten met een budgetmeterkaart in Deinze en omgeving ontvingen een brief met de nodige toelichting. De herlading gebeurt in een aantal snelle en eenvoudige stappen.

Alle oplaadpunten van Eandis zijn te vinden op een handige webpagina op maat van de klant: www.eandis.be/nl/oplaadpunten Die toont op ieder moment waar in de buurt een klant zijn budgetmeterkaart kan opladen en welk oplaadpunt 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven open is.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...