Lachende gezichten op clubdag The Handles Deinze vzw

Zaterdag 14 mei was er opnieuw de clubdag van RSC The Handles in sporthal Palaestra. Meer dan 100 skippers, jong en oud, beleefden een hele namiddag plezier aan de verschillende proeven die ze moesten afleggen. Geen competitie of medailles deze keer maar puur springplezier met creatieve opdrachten.

Sporthal Palaestra werd opnieuw een springtempel waar de allerjongste kleuters tot de mama’s en papa’s samen met de competitieskippers samen sprongen. En nu weten ze allemaal dat je ook kan springen met ballonnen, velcroballen en door elkaars benen.

Op het einde van de dag hielden de beloften en junioren hun generale repetitie van hun demonstratie waarmee ze volgende week naar de democup trekken. Het publiek zag dat het goed was. Nog een weekje hard trainen en ze zijn er klaar voor.

Iedereen vertrok tevreden terug naar huis, elk met hun gepersonaliseerde Handles drinkfles zodat ze ook op de volgende trainingen zich goed in het zweet kunnen werken.

They can Handle it!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...