Fietstocht Torenbuurt

Op maandag 16 mei werd de gezinsfietstocht voor en door de Torenbuurt gereden. Meer dan 70 fietsers schreven zich in en reden een mooi parcour via Deinze, Bachte-Maria-Leerne, Nevele, Grammene, Gottem tot in Machelen.

Torenbuurt Fietstocht 2016 IMG_0032

De mooie natuur werd afgewisseld met enkele stop plaatsen zoals de Pottenbakkerij ’tHoveke, de brouwerij Sint Canarus om te eindigen in De Dorpstuin te Machelen. Hier kon men bijtanken met spijs en drank. De weergoden waren ons gunstig, niet te warm, weinig of geen wind en belangrijk geen regen.

Al bij terug een geslaagde namiddag voor en door de buurtbewoners van De Torenbuurt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...