Jouw leven, een grabbelton van verhalen

Anekdotes, ingrijpende gebeurtenissen uit jouw leven. Je kan ze nooit meer vergeten.

Misschien wil je dat ze niet verdwijnen tussen de plooien van het verleden, of wil je ze delen met anderen. Waarom dat verleden niet in woorden gieten? Dat kan, dankzij de schrijfopleiding literaire creatie van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze.

MuziekAcademieDeinze

Niet duur, maar duurzaam, zo’n opleiding. Jouw woorden vinden hun thuis in een gedicht, een cursiefje, een verhaal, een dialoog of een roman. Interesse? Maak kennis met de opleiding en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsles in mei, juni of september via [email protected].

Info
Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, 09 381 69 40
[email protected]
www.muziekacademiedeinze.be
http://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...