Dansacademie Deinze verwondert met “De geheime tuin”

Op zaterdag 23 en zondag 24 april genoten ruim 750 toeschouwers van de prachtige dansvoorstelling “De geheime tuin”. 150 danseressen van de dansacademie Deinze, onder leiding van Anneleen Vermeulen en Nele Temmerman, brachten hun interpretatie van het gelijknamige boek van Frances Burnett.

Dans Academie Deinze

Het publiek werd meegenomen in een wereld vol betovering en verwondering. Een verhaal met als thema’s een mysterieuze jongen, verdriet, walsen, wachtende keukenmeiden, theekopjes en ondeugende kinderen. Maar ook met vrienden, hoopvolle harten, roodborstjes, bloemen en tuinmannen tot insecten en waternimfen. De fascinerende choreografieën namen het publiek mee in de geheime tuin.

In de Dansacademie van Deinze kunnen kinderen vanaf vijf jaar tot volwassenen terecht voor een klassieke dansopleiding waarbij regelmatig een zijsprong gemaakt wordt naar hedendaagse dans.
Voor een lage prijs kan je genieten van kwalitatieve danslessen onder leiding van gediplomeerde leerkrachten. Leerlingen tot 18 jaar betalen slechts 67 euro voor het volledige schooljaar.

Info

Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, 09 381 69 40

[email protected] – www.muziekacademiedeinze.be

http://www.facebook.com/samwd.deinze

http://www.facebook.com/DedansacademieDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...