Jong VLD brengt kladpapier naar studenten

Al voor het vierde jaar op rij, staat Jong VLD Deinze klaar met kladpapier voor studenten. Bundeltjes van 100 bladzijden kladpapier, opgehaald bij Deinse ondernemingen, worden vanaf maandag 30/5 rondgebracht bij de studenten thuis.

Zowel hogeschool- & universiteitsstudenten als scholieren beginnen stilaan aan hun ‘blok’, de examens komen steeds dichterbij. Het bestuur van Jong VLD Deinze haalde daarom terug papieroverschot op bij bedrijven uit Deinze. Zo denken de jongeren tegelijk aan het milieu, en kunnen ondernemers en studenten elkaar helpen. “Een win-winsituatie”, stelt het bestuur bestaande uit Bart Vandekerckhove, Tess Minnens, Melissa Galle en Juul Vandecasteele.

Een kladpapierbundeltje bestellen gaat eenvoudig, een mailtje sturen naar [email protected] volstaat met vermelding van je naam en adres. Ondernemingen die graag hun steentje nog willen bijdragen met papier (enkelzijdig bedrukt), kunnen dit ook via deze weg laten weten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...