Tolpoortbrug in Deinze onderbroken op maandag 30 mei

Op maandag 30 mei 2016 voert waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV een grondige inspectie uit aan de Tolpoortbrug in Deinze. De brug is op deze dag tussen 7 en 17 uur onderbroken voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers.

Tolpoort brug

Tijdens de inspectie wordt de brug grondig nagekeken door deskundigen. Zo kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord en worden onvoorziene en langdurige onderbrekingen vermeden.

Om de inspectie veilig en grondig uit te voeren, is het noodzakelijk om de brug omhoog te plaatsen. Hierdoor is de brug niet toegankelijk voor het verkeer, ook niet voor fietsers en voetgangers. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien. In de Tolpoortstraat wordt tijdelijk verkeer in twee richtingen toegelaten. Zo kunnen weggebruikers ter hoogte van de brug vlot draaien om terug te keren naar de Kortrijkstraat.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...