Kobato overtreft terug

“Kobato” de show van Sportac Deinze, werd eind vorig jaar aangekondigd en iedereen keek uit naar de opvolger van hun vorige show “Najada”. Hun vorige show – reeds 3 jaar geleden – stond in het geheugen gegrift van de vele bezoekers, vooral het hoge niveau en het show gehalte werd gesmaakt door de vele bezoekers. Het was dan ook een uitdaging om deze topshow te overtreffen.

Bekijk meer video’s op onze facebook videopagina – https://www.facebook.com/Deinzeonline/videos

De 4 voorstellingen waren voorzien in een nog grotere tent op de parking van Brielpoort. En het was terug een super spektakel gebracht met live orkest en prachtige lichtshow. De verhaallijn klopte en de athleten brachten het beste van zich naar boven in een meer dan 2,5 uur durend spektakel. Iedereen kon zich opwarmen aan de prachtige show in de toch wat kille tent.

Met een unieke combinatie van dans, podiumkunsten en gymnastiek brachten maar liefst 800 gymnasten en skippers het verhaal van Lejla tot leven. Deze prachtige vrouw zit vast in een kluwen van verdriet. Lejla verovert het hart van een gondelier die de kanalen van Venetië bevaart. Haar verlangen is bevrijd worden van haar verdriet en pijn, haar hartslag opnieuw te voelen. Kobato is Esperanto voor hartslag. Ze lokt de gondelier mee naar haar verlaten paleis. En wat er dan gebeurde? Dat hoorde en zag je in Kobato.

Sportac Kobato 2016-05-14

Sportac Kobato 2016-05-14 b

Een puike prestatie voor Sportac’86 Deinze die in 1986 startte met een 250-tal leden, met nu reeds meer dan 1000 leden en een pak medaillewinnaars in verschillende disciplines.  Een topper in hun jubileum jaar, trots om zo’n evenement in ons Deinze te hebben!

Proficiat aan Sportac’86 en zijn leden en medewerkers, we zijn nu reeds benieuwd naar de volgende show!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...