Vanaf nu stukje grondgebied Deinze in Gent

Vanaf nu is er ook een stukje grondgebied Deinze in Gent, onze Consul en belleman Nick Hollevoet vertegenwoordigt in zijn 1 jarige zaak Bo’drams in Gent een stukje Deinze.

Bodrams DSC_7406

Het was en is nog steeds met pijn in het hart dat Nick Hollevoet Deinze verliet om zo dichter bij zijn zaak Bo’drams te zijn. Vandaar zijn idee om Deinze te vertegenwoordigen in zijn zaak Bo’drams te Gent. Op de voorgevel werd dan ook met veel trots een mooi plakaat met het opschrift “Consulaat Stad Deinze” opgehangen. Deinze zal op deze manier mooi vertegenwoordigd worden door onze belleman.

Met het 1 jarig bestaan van zijn zaak werden naast de gewone ronde boterhammen een glazen Bo’dram voorgesteld. Een lekker donker biertje uit de stal van brouwerij Canarus uit Gottem. Wij proefden het biertje en het was net alsof er een engeltje uit de Leie op je tong … maw een lekker en knap bruin biertje. Op het etiket staat een mooie cartoon van Nick afgebeeld.

Zijn klanten worden altijd in de ‘watten’ gelegd, je voelt dit ook als je binnenkomt, er is sfeer en iedereen praat met iedereen. Als mooi eerbetoon aan zijn trouwste klant van 89 jaar mocht die de lekkere glazen Bo’dram voorstellen.

Wie benieuwd is naar de lekkere broodjes in combinatie met een glazen Bo’dram, kan Nick altijd een bezoekje brengen tussen het winkelen door in de Bennesteeg in Gent. Alle info op zijn website www.bodrams.be

Bo’drams is er een weekje op uit om nieuwe ideeën op te doen, vanaf maandag 23 mei terug open!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...