Leiespiegel aan onze Leie officieel geopend

Onze nieuwe parel aan de Leie, de Leiespiegel, werd op zaterdag 21 mei officieel geopend door het volledige stadsbestuur.

Conny De Spiegelaere, voorzitster van het OCMW van Deinze, verwelkomde de genodigden. Jan Briers, de gouverneur van Oost-Vlaanderen, gaf daarna een toespraak en tenslotte was het de beurt aan onze burgemeester Jan Vermeulen voor de slottoespraak.
Het doorknippen van het lint was het belangrijkste moment voor de aanwezige pers en de dochtertjes  van onze burgemeester mochten het lint vasthouden. Wij zagen dat Herman De Croo tijdens het knippen van het lint een recordpoging ballon blazen deed en we konden het natuurlijk niet laten om dit op de gevoelige plaat te leggen.

De genodigden kregen nadien nog een rondleiding door het gebouw en stopten even aan het “Spiegelei”, de cafetaria voor het personeel. De naam “Spiegelei” en het logo werden destijds in het leven geroepen door de logo ontwerper van het nieuwe stadslogo Louis Bruyneel.

Het volledig feestprogramma kan hier bekeken worden.
Klik hier voor het volledige programma

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...