NOKI opent een BBQ en Cookshop belevingswinkel in Driespoort Shopping Deinze

Op vrijdag 20 mei opende NOKI zijn 2de BBQ- en Cookshop.  Na West-Vlaanderen (Roeselare) kon het ook in Oost-Vlaanderen niet ontbreken aan een fantastische, stoere, kwaliteitsvolle kookshop met ‘alles voor de thuis chef en de levensgenieter’.  Zaakvoerders Dirk Allaert en Dieter Spriet kozen voor Driespoort Shopping Deinze als locatie.

Noki

Dirk en Dieter: ‘we kozen voor Driespoort Shopping Deinze, omwille van de ligging, de grote dynamiek van het gehele complex en de kwaliteitsvolle stijl van de site’.  De sfeer en beleving past perfect bij NOKI.  We willen dat NOKI BBQ- en Cookshop méér is dan een winkel. NOKI is een beleving en een attitude. Niet voor niks is NOKI Swahili voor ‘houden van’ of ‘passie’! We willen met NOKI steeds meer mensen enthousiasmeren om samen thuis te genieten, samen te koken en gezellig te tafelen met vrienden en familie. We openen met het huidige gamma een summer shop, na de zomer bekijken we het concept en werken we het verder uit’.

In de NOKI shop vinden geïneresseerden een zeer uitgebreid gamma aan unieke buitenkeukens, BBQ’s, allerhande accessoires voor zowel binnen als buiten, lifestyleproducten en kruiden, marinades, kookboeken, ….

NOKI levert en installeert thuis en organiseert workshops, zomer en winter door.

Projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire: ‘NOKI BBQ- en Cookshop is een perfecte nieuwe partner in het veelzijdige aanbod dat er nu al is op Driespoort Shopping Deinze.  Naast Albert Heijn, Molders Schoenen en Mode, Kruidvat, Atita Papierwaren, Grand Café Driespoort, Interieur Van Kerkhove, de Speelvogel, Oxygen Fitness, Kids&Play en Action zal NOKI ook verder mee zorgen voor kruisbestuiving en totaal beleving op de site. Regelmatig zullen ze op het fiets- en wandelplein kookdemonstraties geven, waarbij de bezoekers zullen leren genieten van het buiten koken. De winkel heeft een prachtige visibiliteit langs de Gaversesteenweg en zal deze ongetwijfeld volwaardig en stijlvol op zijn ‘Nokiaans’ uitspelen!

NOKI BBQ- en Cookshop is open op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag EN ook iedere zondag van 10u tot 18u.  www.noki.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...