Bezoek aan een bijenvriendelijke tuin door VELT-leieland

Florent en Rose-Marie Van Broek zijn heel sterk begaan met de natuur. Ze merkten dat het al een tijdje niet zo goed gesteld is met de bijen. Deze enthousiaste natuurgidsen hebben zelf het heft in handen genomen om een bijenvriendelijke tuin te maken.

Bijenweide Deinze DSC_9989

We kunnen er verschillende rassen van verschillende bomen bewonderen; een fijne moestuin bezichtigen en natuurlijk een bijenhotel ontdekken waar het aangenaam vertoeven is voor veel bijen. We kunnen er ook leren over oude boomrassen en de verzorging ervan. Gratis bezoek.

Wanneer: zondag 26 juni, van 10u tot 18u
Waar: Kakelstraat 10, naast installatie Fluxus gas,9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...