Duivelse sfeer tijdens EK-matchen in Brieljant

Alle EK-matchen van de Rode Duivels worden op groot scherm uitgezonden in jeugdcentrum Brieljant. Iedereen is er welkom om het Belgisch elftal aan te moedigen in een unieke sfeer. Er worden Duivelse gadgets en speciale ‘meer van zonder’ alcoholvrije cocktails in de kleuren van de Belgische vlag voorzien.

Rode Duivels Brieljant Deinze

Over een kleine week is het zo ver. Op maandag 13 juni spelen de Rode Duivels om 21 u. hun eerste EK-match tegen Italië. Supporters van de Rode Duivels kunnen hun favoriete elftal komen aanmoedigen in jeugdcentrum Brieljant. Net zoals op andere locaties in de stad worden de matchen hier op groot scherm uitgezonden. Daarmee zet het jeugdhuis de traditie verder die gestart werd tijdens de voorbereidingen voor het WK van Brazilië in 2014.

“Iedereen is welkom in jeugdcentrum Brieljant om de Rode Duivels aan te moedigen, de toegang is gratis en drank wordt voorzien tegen democratische prijzen. Ook de finale van het EK wordt uitgezonden op groot scherm. Brieljant zal op matchdagen geopend zijn vanaf 1 uur voor de match tot … We hopen dat veel jongeren de weg naar het jeugdcentrum vinden, en dat de matchen een opstapje zijn voor hen om ook naar de andere activiteiten of de gewone instuif te komen” klinkt het bij schepen van jeugd Rutger De Reu. De volgende matchen worden uitgezonden: op maandag 13 juni, 21 u. België – Italië; op zaterdag 18 juni, 15 u. België-Ierland en op woensdag 22 juni, 21 u. België – Zweden.

 

Gadgets en bobtails

Meer van zonder wil ook een voetbalfeest voor wie geen alcohol drinkt. Daarom voorzien we zoals altijd gratis water en worden er bovendien speciale alcoholvrije bobtails gemaakt in de kleuren van de Belgische vlag” stelt schepen van gezondheidspreventie Trees Van Hove. De bobtails luisteren naar de exotische namen Roy Rogers Vanilla (zwarte bobtail), Lemon Splash (gele bobtail) en Red Berry Fizz (rode bobtail). “Meer van zonder voorziet gratis strandvoetballen, en verder hebben we Duivelse gadgets zoals vlaggen, opblaasstokken en zonnebrillen in petto” besluit schepen De Reu.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...