Driespoort Shopping Deinze verbindt handelskern met shopping center tijdens braderie

‘Met het ondersteunen van de braderie, onderstrepen we opnieuw de complementariteit tussen het centrum van de stad en het shopping center’, zegt projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire. ‘We blijven bij onze visie dat er plaats kan zijn voor meerdere commerciële locaties. Het is een kwestie van positionering. Het centrum met detailhandel heeft mooie gespecialiseerde winkels. Shopping centra zoals Driespoort Shopping Deinze zijn vooral gericht op convenience en een ruim, kwalitatief aanbod. Stad Deinze heeft de luxe om beide te hebben en om de combinatie dus voluit uit te spelen tegenover omliggende steden en gemeenten.  Want daar zit de grootste concurrentie, niet in de stad zelf.  Het is die uniteit van ‘winkelstad Deinze’ die het ganse handelsapparaat lokaal zal vooruit helpen en daar willen we absoluut toe bijdragen.’

Driespoort

Concreet zullen Interieur Van Kerkhove en de Speelvogel op de site van Driespoort Shopping Deinze met een kraampje en speciale aanbiedingen deelnemen aan de braderie.

Driespoort Shopping Deinze zal op de Markt een centrale groepsstand innemen met animatie voor de kinderen, een fiets-win actie en drie standen: Oxygen Fitness, Atita Papierwaren en Molders Schoenen en Mode zullen speciale promoties aanbieden en Driespoort Shopping Deinze aanprijzen.

Molders Schoenen en Mode is op vrijdag 17 juni bij het avondshoppen ook open tot 20u, samen met Albert Heijn en Oxygen Fitness.

Top of the bill is de letterlijke verbinding die op zaterdagnamiddag het centrum met de stad verbindt: shoppers kunnen parkeren op Driespoort Shopping Deinze en een treintje  – dat continue van Driespoort Shopping Deinze door de centrumstraten naar het centrum rijdt – zal hen probleemloos en in alle comfort naar het centrum en de animaties brengen. En terug!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...