Succes bezoek bijenvriendelijke tuin door VELT-leieland

De open dag in de bijenvriendelijke tuin van Florent en Rose-Marie van Broek was ondanks de regen een succes! Heel wat mensen en gezinnen waren geïnteresseerd in het leven van de bij, die het nu wel heel moeilijk heeft met de natte weersomstandigheden.

DSC_1491_klein bijenvriendelijke tuin

Natuurgidsen Florent, Rose-Marie en boomgaardexpert Patrick Heyerick laten de natuur zijn gang gaan en vertelden heel wat weetjes in verband met de  bijen, de tuin en over de bomen. De kinderen konden deelnemen aan een tuinkwis en konden daarmee een gratis drankje winnen. De kwis had in ieder geval ook succes! Florent en Rose-Marie Van Broek kan je terug vinden op een stand van de Bio-ecomarkt op zondag 18 september van 14u tot 17u op het Poppoplein. Velt-Leieland nodigt nu al iedereen uit!

DSC_1484_klein bijenvriendelijke tuin

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...