Nieuwe schommelbank voor Dienstverleningscentrum Heilig Hart uit Bachte-Maria-Leerne

De vakantie is begonnen. Iedereen droomt van een warme zomer met veel zon zodat we tijd kunnen doorbrengen in de tuin. Want wat geeft een fijner gevoel dan buiten in de zomerlucht met je gezicht in de zon te genieten van het groen?

Dit is ook zo voor de bewoners van DVC Heilig Hart. Leefgroep Lier is een groep met 10 volwassen zorgvragers. Zij hebben hun eigen tuintje waar ze bij mooi weer kunnen zitten. Een tuinzitbank maakt het helemaal comfortabel. Zo kunnen zij ontspannen in de tuin.

DVC Heilig Hart

Een goed idee? Dat vond ook Kiwanis Aalter Baekeland. Zij maakten eigenhandig voor de leefgroep een gloednieuwe zitbank. Op donderdag 30 juni overhandigde Luc Hoste de schommelbank bij de zorgvragers van leefgroep Lier.

Gezien de regenachtige dagen staat de bank voorlopig binnen in de leefgroep. Zo kunnen de bewoners al volop genieten van deze prachtige handgemaakte schommelbank.

DVC Heilig Hart en in het bijzonder leefgroep Lier bedankt Kiwanis Aalter Baekeland hartelijk voor deze mooie gift!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...