Op zondag 14 augustus organiseert Windsurfing Deinze de ‘SUMMER SUP GAMES’

Dit jaar steken ze hun jaarlijkse Summer Games in een nieuw kleedje waarbij ‘Stand Up Paddle’ boarden de rode draad zal zijn. Ze organiseren een SUP POLO TORNOOI waarbij de teams het tegen elkaar zullen opnemen vanop een surfplank. Daarnaast is er de SUMMER GAMES met tal van spelen zoals de SUP race, SUP of war, SUP Inflate ,hindernissenparcours, estafette,…

Summer Games 03

Het SUP POLO TORNOOI start om 10.00u. Inschrijving op voorhand is verplicht. Deelname kan vanaf 16 jaar in teams van 4 of 5 personen. Wees er snel bij, het aantal ploegen is beperkt tot 16.

De SUMMER GAMES starten om 13.00u. Inschrijving op voorhand of vanaf 12.00 tot 12.45u. Deelname aan de Summer Games kan vanaf 12 jaar in teams van 4 of 5 personen, met een apart klassement voor de 12 tot 16 jarigen. Voor de jongsten onder jullie zullen er aparte animatie en spelen voorzien worden. Gedurende de dag zullen er ook allerhande warme en koude snacks te verkrijgen zijn. Na afloop van de Spelen, vanaf 19u, kunnen jullie aanschuiven voor een OPEN FIRE BBQ met allerhande heerlijke gerechtjes. Een ‘SUPper’ in stijl dus…

En om deze mooie dag af te sluiten smijten ze ’s avonds dan ten slotte nog eens alle spiertjes terug los tijdens de WHAT’S SUP PARTY met hun resident DJ. Daarnaast zal in de achtertuin een cozy cocktail-gin bar worden geïnstalleerd.

Inschrijven voor de Games en/of de OPEN FIRE BBQ kan via http://www.windsurfingdeinze.be/index.php/inschrijvingen/21-wsd-inschrijvingen/120-spel-zonder-grenzen-2016-spel-zonder-grenzen-2016 of in het clubhuis tot ten laatste donderdag 11 augustus. Voor de Summer Games kan men de dag zelf ook nog inschrijven om van 12.00u. tot 12.45u. 

Deelname aan:
– SUP POLO + SUMMER GAMES 15 euro/pp,
– SUMMER GAMES 10 euro/pp,
– SUP POLO + SUMMER GAMES + OPEN FIRE BBQ (aperitief inbegrepen) kost 35 euro/pp
– SUMMER GAMES + OPEN FIRE BBQ (aperitief inbegrepen) kost 30 euro/pp
– OPEN FIRE BBQ (+aperitief) kost 25 euro/pp.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...