Driespoort Shopping Deinze en Radio Tequila geven muzikaal talent een podium! #FEeSTIVAL

Een festival in Deinze! Op vrijdag 5 augustus organiseren Driespoort Shopping Deinze en Radio Tequila de 1e editie van FEeSTIVAL. Daar krijgt regionaal muzikaal talent de kans om een halfuurtje op te treden voor een publiek. FEeSTIVAL vindt plaats op de site van Radio Tequila en De Leerze, in de Bredestraat in Deinze (Petegem).

Feestival Radio TequilaOp het podium zien en horen we Wim De Meester, een echte Deinzenaar, een singer-songwriter die al op zijn 15e leerde gitaar spelen.
Zangeres Xiana is ook van Deinze en groeide op in Sportac Deinze. Naast sportief is ze dus ook muzikaal.
Bunker is een een band met 4 leden uit Gent en Deinze. Zij brengen melodieuze indie-pop-rock. Zij maken zich klaar voor de Holy Rock Rally in augustus in Gent.
De Kemels is een Nederlandstalige coverband uit Izegem, die al 10 jaar bestaat. Een deuntje Will Tura, Clouseau en Gorki staat op hun lijstje…
Het duo Take II heeft al wat ervaring met de hitparade. Ze gieten oude Vlaamse hits in een nieuw jasje met een dancebeat eronder.
Nicolas Duchatelet kiest voor een akoestische sessie. Al op zijn 15e richtte hij zijn eerste band op, maar nu gaat hij solo.
Met Giovanni & Peggy hebben we meteen de huiszanger van Sporting Lokeren op het podium. Zangeres Peggy werkt al 20 jaar in het vak, dus dat belooft.
The Booty Call Band bestaat uit mensen uit Zulte en Deinze. We kunnen “rauwe bluesrock” verwachten van de 4 leden.
Met Ric-Wills keren we terug in de tijd. De groep was vooral actief in de jaren 70 in Deinze en omstreken. Voor het FEeSTIVAL zijn ze weer gestart met repeteren.

FEeSTIVAL start op vrijdag 5 augustus om 18.00 u. Voor een natje en een droogje is er een Tequila- en Ginbar, een gewone bar en de Breydel Foodtruck. Klank en licht wordt professioneel aangepakt door Screentech!

De toegang tot FEeSTIVAL is volledig gratis! Ook de vernieuwde Bredestraat wordt die avond officieel geopend. Alle bewoners kregen een uitnodiging in de bus om de officiële opening te komen bijwonen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...